![]() |
Kota aşımı ve Maxiumum ücret |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
FaMeRa
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27-Eylül-09 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: Kota aşımı ve Maxiumum ücretGönderim Zamanı: 27-Eylül-09 Saat 18:55 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
1 Megabit/4GB sınırlı kullanıcıyım ancak merak ettiğim bir şey var kotayı ne kadar aşarsanız aşın örnek 30 GB yapın en fazla 57 TL geliyor muş doğru mu? |
|
![]() |
|
HsnMrT
Admin
Kayıt Tarihi: 29-Kasım-05 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 119 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Eylül-09 Saat 18:00 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
Evet arkadaşım kotayı ne kadar geçersen geç geleceği en fazla mikatr 57 liradır. |
|
|
H@S@N MERT
|
|
![]() |
|
FaMeRa
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27-Eylül-09 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Eylül-09 Saat 20:00 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
iyi sağ ol teşekkürler ! |
|
![]() |
|
Göktürk06
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20-Ocak-10 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Ocak-10 Saat 00:59 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
ben 61,25 tl biliyorum sizinki yanlış galiba |
|
|
Göktürk
|
|
![]() |
|
walkman
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Haziran-10 Saat 21:56 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
seni kim admin yaptı bu sitede bilmiyorum ama yanlışlıkla olduğun belli... Ne 57 lirasından bahsediyosun 98 TL geldi bu ay bana sırf sana inanıp dediğin doğrudur diye düşündüğüm için... superonline da... forumunu da... resmen tuzak için kurmuşsunuz! |
|
![]() |
|
HsnMrT
Admin
Kayıt Tarihi: 29-Kasım-05 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 119 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Haziran-10 Saat 23:13 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
Rekabet kurulunun aldığı kurul gereği limit aşımlarında kullandığınız paketin limitsiz fiyatının yüzde 25'ni geçemez.Yani sizin kullandığınız paketin limitsiz fiyatı 46tldir.Yüzde 25i yaklaşık 11,5tl.Ay sonunda gelen en fazla miktar 57-60tl olacaktır.98 lira olmaması lazım farklı bir durum vardır müşteri hizmetlerini arıyıp ayrıntılı bilgi alın.(444 22 20) |
|
|
H@S@N MERT
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Adsl | Tellcom Adsl | Quiknet | Quiknet internet | Superonline Servis | Tellcom | Digiturk | Doping Adsl | TurkNet Adsl