Superonline Adsl Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Adsl > Superonline Adsl
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ADSL

SüperSINIF Nedir?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HsnMrT Açılır Kutu Gör
Admin
Admin

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 119
  Alıntı HsnMrT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SüperSINIF Nedir?
    Gönderim Zamanı: 28-Eylül-09 Saat 18:19
Sponsorlu bağlantılar:

SüperSınıf Nedir?

İçeriği Okulistik tarafından sağlanan SüperSınıf, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak geliştirilmiş, günümüzün en son teknolojik imkanlarıyla hazırlanan ve internet üzerinden kullanılan bir eğitim destek aracıdır.

Superonline SüperSınıf'a abone olan her 100. Kişiye 1 yıl boyunca internet bedava!

SüperSınıf’ta neler var?

Çocuklarımızın derslerini daha iyi anlamalarına yardım eden, onların derse olan ilgilerini artıran:

Onbinlerce sesli ve görsel konu anlatımları,
Onbinlerce yeni öğretim programlarına uyumlu çözümlü soru,
Yüzlerce yardımcı elektronik ders ve hikaye kitabı,

Yılda 8 kez yapılan Online SBS Denemeleri bulunmaktadır.

Binlerce eğitsel oyun ve etkinlik
SüperSınıf Avantajları Nedir?

1.Sınıf’tan 8. Sınıf’a kadar, öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmak için hazırlanan SüperSınıf’la çocuklar, evden eğlenerek sıkılmadan okuldaki derslerini tıpkı öğretmenleri anlatıyormuşcasına, sesli ve görsel animasyonlarla bilgisayar başında tekrar edebilecekler. Bu sayede, derslerine SüperSınıf’la hazırlanan çocuklar, hem aileleriyle daha fazla zaman geçirme imkanına kavuşacaklar, hem de ertesi günün derslerine daha hazır hale gelebilecekler.

SüperSınıf’ta yaptığınız çalışmaları kaybetmezsiniz. İstediğiniz zaman sistemden çıkıp, tekrar üye girişi yaptığınızda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

SüperSınıf, herhangi bir bilgisayar kurulumu ya da CD gerektirmez. Tüm çalışmalar internet üzerinden devam eder. Ürünü satın aldıktan sonra sadece üye numaranız ve şifreniz ile giriş yapmanız yeterlidir.

SüperSınıf Gerekli Olanlar Nedir?

Okulistik tarafından içeriği sağlanan SüperSınıf’ı satın alabilmek için Superonline Fiber İnternet, Superonline ADSL, Superonline Dial-up, Superonline ADSL İkili Paket veya FiberSes ürünlerinden birine sahip olmanız yeterlidir.

SüperSınıf Ücreti Nedir?

SüperSınıf'ı aylık ya da yıllık abonelik paketlerinden birini seçerek satın alabilirsiniz.

Aylık Üyelik: 5 TL/Ay;
Yıllık Üyelik: 36 TL/Yıl

H@S@N MERT
Yukarı Dön
trig4 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı trig4 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 20:36
Sponsorlu bağlantılar:

ben antalyadım da ben nasıl bağlancam 50 mbit sınırsız yapmak istiom istanbul da veya izmirde mi olmam gerek illa? bi mail veya mesaj atarsanız sevinirim!
nullll
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.

Adsl | Tellcom Adsl | Quiknet | Quiknet internet | Superonline Servis | Tellcom | Digiturk | Doping Adsl | TurkNet Adsl