![]() |
Telefon göürşmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ardabilgic
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26-Nisan-10 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: Telefon göürşmesiGönderim Zamanı: 26-Nisan-10 Saat 18:14 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
Ben fiberoptik 10mbps kullanıcısıyım balantım yapılırken bana telefon numarası ısteyıp ıstemdıgımı sordular bende olsun dedım fakat ben bunu nasıl kullanıcam bılgısayardan aramalarımı nasıl gerceklestırebılıcem sıp pbx falan bunlar nedır 3cxphone diye bir program yukledım ondada sıp account falan ıstıyo sonra pbx/sıp server falan dıyo anlmadım baska bı program varsa onu deneyeyım bılgısayardan ben nasıl telefonla konusucam kendı numaramuzerınden ılle external bır telefon alıp baglamam mı gerekıyor nasıl oluyoryardım edermısınız ... |
|
|
Arda BİLGİÇ
|
|
![]() |
|
ardabilgic
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26-Nisan-10 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Nisan-10 Saat 18:25 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
kimse yok mu ? |
|
|
Arda BİLGİÇ
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Adsl | Tellcom Adsl | Quiknet | Quiknet internet | Superonline Servis | Tellcom | Digiturk | Doping Adsl | TurkNet Adsl