![]() |
SüperOnline İle Knight Ve Msn'ye Giremiyorum |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
rmzn31
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 22-Haziran-10 Konum: türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: SüperOnline İle Knight Ve Msn'ye GiremiyorumGönderim Zamanı: 22-Haziran-10 Saat 13:32 |
|
Sponsorlu bağlantılar:
S.a beyler ben dün süperonlineye abone oldum gelip kurdular kullanmaya başladım internette hiç sıkıntı yaşamadım sonra msn ye girim dedim şöle bir hata verdi "Kişi listeniz düzenlenmediğinden açılıyamıyor" die sonra knight girdim ıd ve şifremi giriyorum serveri seçiyorum selam vaerdiği yere gelince starta basıyorum öle kalıo habire selam veriyor Bide benim modem adı tılgın arkadaşın modemi benim modemle farklı onda giriyor acaba modem ayarlarındamı sorun var |
|
|
By_RmZn
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Adsl | Tellcom Adsl | Quiknet | Quiknet internet | Superonline Servis | Tellcom | Digiturk | Doping Adsl | TurkNet Adsl